Skip to content
Header Ellen2560X1280-5

YES, you did it ❤️
Je hebt je opgegeven voor de Ceremoniële opstelling Representant.  
 mail met samira@feelgoodvibes.nl ter bevestiging. 

Ter info nog even alles op een rijtje:

Ceremoniële opstelling-representant is een opstelling van 1,5-3u (max) waarbij we gaan werken met het energetisch veld. Vrijwel elke vraag kan worden opgesteld en de antwoorden verschijnen in het veld. 

Als je je aanbiedt als representant is het belangrijk om je bewust te zijn van de ceremonie die we gaan creëren met elkaar. Dat betekent dat je je ontdoet van je eigen (voor)oordelen en in het veld stapt. Het veld van verwondering, van de (on)mogelijkheden, altijd blijven checken altijd tastend en pas antwoord geven als daarom wordt gevraagd, uit je eigen projectie en interpretatie blijven. Maar wel met de finetuning naar dat wat er gezien, gehoord, gevoeld en geheeld mag worden. Bewust zijn van emoties, zonder deze te interpreteren. 

 In respect voor de vraagsteller, de opsteller en het collectieve veld. Opstellen en vanuit deze ceremoniële opstelling is werken met het veld, is healing voor alle generaties voor en voor zij die nog komen mogen. Dit is een sacred space waarin alles wat zich aandient wordt geëerd en gerespecteerd. 

Natuurlijk is het zo dat dit alles werkt vanuit vertrouwen en the Gentlemen’s Agreement. Dat we toestemming hebben om in het veld te kijken en deze te eren en wat hierover gedeeld wordt, daar te laten met de mensen met wie het is gedeeld.

Het is ook niet gebruikelijk om na te spreken. Bij een ceremoniële opstelling gaan we ervanuit dat het werk is gedaan. Erover praten activeert het veld op nieuw. En wat klaar is, is klaar. Je zult merken dat je die behoefte ook niet voelt

Een opstelling kan 1 op 1, en zowel live als online. Maar als je echt in het vertrouwen durft te stappen om dit aan te gaan met een fijne groep mensen, zul je nog zoveel meer ontvangen, omdat iedereen resoneert met wat jij opstelt en je heel veel mooie informatie krijgt die inzichten geeft en waardoor jij je plek kunt innemen. Dit is voelbaar en krachtig in energie. Juist het samen doen, verbindt en draagt. Het voelt als een fundamenteel anker. 

Dit brengt de vraagsteller weer on track. Maar ervaring leert dat je als representant hele waardevolle bijdrage levert voor het collectieve veld, waarin wij allen betrokken zijn en je dus ook zelf hele waardevolle informatie ontvangt. En het is zelfs mogelijk dat je daardoor zelf ook ervaart dat er dingen zijn veranderd in en om jou heen. Dus heb je niet specifiek een vraag, maar wil je wel graag waardevol bijdragen, aarzel dan niet en kom als representant! 

Niets staat op zichzelf, alles is met elkaar verbonden. Juist in een opstelling is dat duidelijk voelbaar. We doen het samen, door de erkenning, healing en daardoor ontstane nieuwe ruimte maken we zo samen de wereld een stukje mooier. 

Hierna heb je nieuwe inzichten en ben je weer gemotiveerd en vol energie om jouw Sadhana (jouw spiritueel levenspad) te vervolgen.

Wat kun je verwachten:

– De eerste 5 min vertelt de vraagsteller zijn/haar verhaal.  
– De opstelling begint. Je kunt gevraagd worden te staan voor iets wat in het veld van de vraagsteller leeft. Je mag altijd voelen of je hiervoor wilt staan. Maar vaak weet je het al als het thema genoemd wordt. Het resoneert ook bij jou. 
– Het is als het ware een ceremoniële reis die doorwandeld wordt waarop je op je pad overal stukjes informatie krijgt, dan weer door woorden, dan weer door voelen, dan weer door ervaren, herkenning, Erkenning. 
– Hoe snel het helder is hangt af van de reis. Deze ceremoniële reis behandelen we met het respect wat het verdiend en dus ook de tijd die het nodig heeft. Ieder voelt op een gegeven moment aan dat het goed is, dat het klaar is en dan ronden we af.  
– Na de reis is beter en eigenlijk ook niet nodig om na te spreken. Omdat alles is gezegd en de situatie kloppend is. 

De ceremoniële opstelling dient vooraf betaald te zijn en kan 24u van te voren kosteloos worden verplaatst. Daarna vervalt de sessie en dien je opnieuw te boeken. 

 Geniet ook vooral van het proces en de doorbraak die plaatsvindt! 

Naast de Ceremoniële opstelling kun je ook kiezen voor: 

  • Doorbraakcall 15-30 min. Inbellen of mailen €33. Zit je vast of wil je even kort sparren. 
  • Wandelcoaching 1 uur je deelt al je vragen en krijgt direct antwoorden en handvatten €55
  • Losse Coachsessie aan huis €111, dit kan in combinatie met een EMDR sessie of ceremoniële opstelling. 
  • Ceremoniële opstelling €155, breng een vraag in, of doe mee als representant. Werk via zoom, 1-op-1 of in een groep.
  • Deelname aan de FeelGoodVibes MasterMind half jaar €99, een jaar €155
  • Traject van 3 (€333), 6 (€666) of 12 (€1222) maanden; De ervaring leert dat mensen het beste verwerken en nieuwe dingen aanleren als er consistentie in zit. Daarom is het ook goed om een tijdje met elkaar op reis te gaan. Oftewel te kiezen voor een langere periode in plaats van eenmalige sessies. Door die langere periode blijf je betrokken en heb je een stok achter de deur! 
  • (Online) Training; vraag naar mogelijkheden en prijs

One Love – One Union – Let’s stay connected