Skip to content
Header producten (1600 x 400 px)-20

Twinsoul 

Guidance

Je hebt (of bent je bewust van) een liefde in je leven die (nog) niet stroomt. Of er was wel iets, maar nu heb je geen idee waar het naar toe leidt. In je omgeving is er (bijna) niemand die dit herkent. Mensen die jullie samen hebben gezien zeggen: ‘Wauw wat zijn jullie prachtig samen. Er hangt een soort gloed om jullie heen die echt zichtbaar en voelbaar is. Maar toch stroomt het niet, is er afstand gekomen.
Mensen in je omgeving bestempelen het als slecht, goed/fout, je verdient beter enz. Maar dit is niet wat je ervaart. JIJ weet of voelt dat je hierin iets te ervaren, te leren, te helen hebt.

Waarin ik altijd het onderscheid wil maken van misbruik op welk vlak dan ook, dat is nooit een reden om door te blijven gaan, het leven is een reis, geen (zelf)marteling. Maar vaak als we het gaan ontrafelen, dan merk je dat er pijnstukken van jou in zitten, als kind-zijnde, vaak gedrukt op je ziel en mogelijk al van eeuwen terug, die in dit leven, in deze tijd geheeld mogen worden. Dit is waarom jij en je twin elkaar zo herkennen en voelen. Ik heb hiervoor diverse handige tools, kijk maar eens bij de infinirgy oils. Ook werk ik met technieken, die bespreken we tijdens een coachingstraject of losse sessie (van spoedcall tot wandelsessie) of een familie opstelling.

Hoe gaaf is het als jij met je twin een familie opstelling kan doen en jullie helen stukken in jullie familie karma. De twinsoul is een journey, die UNION brengt. Maar die af en toe ook zo pittig kan zijn, waarbij je in je reptielenbrein/overlevingsstand kan geraken en dan is het heel fijn om even een Call te hebben, zodat je weer helderheid en innerlijke rust ervaart. Ik maak direct de vertaalslag voor je.

Naast de vele dingen die ik ambieer in dit leven, is het ook mijn missie om de divine feminine en masculine energy van de man in zichzelf en de vrouw in zichzelf weer in balans te brengen, zodat zij ook balans ervaren in relatie met anderen en zo op collectief vlak er balans ontstaat in hoe we omgaan met elkaar en de wereld.

Ik ken deze reis maar al te goed en hoe je je erdoor kunt voelen. Wat een zoektocht het kan zijn. In theorie klinkt het allemaal zo makkelijk, maar de praktijk voelt zo anders! Je voelt je ontzettend eenzaam! 

Blijf niet alleen worstelen en laat me via het contactformulier hieronder weten waar je tegenaan loopt. 

Formuleer je vraag duidelijk en geef aan welke optie je voorkeur heeft:

  • Infinirgy Treatment; kuur van 3 behandelingen á €299
  • Mediation Energetisch (los €55 per half u.) traject (zie hieronder) 
  • (Bedrijfs) advies energetisch (los €55 per half u. ) traject (zie hieronder)
  • Vrij & blij verslavingsvrij: Intake €111; gaan we daadwerkelijk starten, dan krijg je je intake geld in mindering op het traject á €888 en betaal je slechts €777. 
  • Ceremoniële opstelling €155, breng een vraag in. Werk via zoom, 1-op-1 of in een groep.
  • Deelname aan de LIFE is Splendid! MasterMind; half jaar €155, een jaar €333
  • Traject van 3 (€333), 7 (€777) of 12 (€1222) maanden; De ervaring leert dat mensen het beste verwerken en nieuwe dingen aanleren als er consistentie in zit. Daarom is het ook goed om een tijdje met elkaar op reis te gaan. Oftewel te kiezen voor een langere periode in plaats van eenmalige sessies. Door die langere periode blijf je betrokken en heb je een stok achter de deur! 
  • One Love – One Union 
    Stay connected & radiate love

Stuur een bericht

Maak voor het inboeken van bovenstaande opties gebruik van dit contactformulier.

Formuleer je vraag duidelijk en geef aan welke optie je kiest.

Laat ook duidelijk je NAW-gegevens achter en je ontvangt zsm. een reactie. 

Heb je een vraag of wil je een review schrijven, zet dit dan bij de opmerkingen

samira@feelgoodvibes.nl